Boliden

Sommarjobb HR Assistent

Boliden

Full time

JOB_003923

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

HR-assistent

Huvudsakliga arbetsuppgifter under våren kommer att vara administrativt arbete kring våra semesterrekryteringar med tillhörande stöd till våra rekryterande chefer. Vi söker dig som studerar till personalvetare eller motsvarande, och är tillgänglig för att jobba extra hos oss under våren och i sommar. Har du tidigare erfarenhet av rekrytering eller annat HR-arbete är det meriterande. God datorvana och Körkort B är ett krav. I tjänsten kan det ingå resor till våra avdelningar inom Bolidenområdet (Kankberg, Renström, Kristineberg & Maurliden). Tjänsten är placerad i Boliden.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig med en personlig mognad, som är drivande och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en utpräglad förmåga att skapa goda relationer och att arbeta kundorienterat. Vi vill att du entusiasmeras av att arbeta med HR och ser områdets potential att bidra till vår verksamhets framgång och arbetar målinriktat. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvar och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 23 december

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb HR Assistent