Boliden

Sommarjobb Gruvmätare

Boliden

Full time

JOB_003941

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Gruvmätare

Arbetet består i huvudsak av inmätning av orter och brytningsrum i gruvan. Dessutom gör du också den efterföljande hanteringen av mätdata, där vi använder programvaran Deswik. Förutom uppgifter inom mätning så kommer du en del av tiden också arbeta med utsättning och inmätning av borrhål.

 

 

Vi söker dig

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning gärna med vidareutbildning på högskola. Arbetet kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. Dessutom bör du ha god analytisk förmåga, ett noggrant och metodiskt arbetssätt och god social förmåga. Giltigt B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du är behörig och har vana från mätningsarbete under jord, samt erfarenhet av CAD-arbete. Arbetstiden är förlagd dagtid, ovanjord.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Gruvmätare