Boliden

Sommarjobb Driftcentral Operatör

Boliden

Kristineberg

Full time

JOB_003937

 

Bolidenområdet söker

Semestervikarier till sommaren 2022

till Anrikningsverket i Boliden, Kankbergsgruvan, Kristinebergsgruvan, Renströmsgruvan och dagbrottet i Maurliden.

 

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer. Vi gör det på ett ansvarfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Våra värderingar omsorg, mod och ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter och formar vår gemensamma företagskultur.

 

Förhoppningsvis är du intresserad av att uppleva vår gemenskap. Vi anställer ett stort antal semestervikarier på Bolidenområdet under perioden maj-augusti. En möjlighet för dig som är intresserad av att lära dig mer om gruvindustrin! Är du en av dem vi söker?

 

Bolidenområdet består av ett anrikningsverk i Boliden och underjordsgruvorna Renström, Kankberg och Kristineberg. Vi behöver även personal till vårt pågående efterbehandlingsarbete i Maurliden.

 

Sista ansökningsdatum är 15 Mars 2022, men rekryteringen kan ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakt för frågor: bolidenomradet@boliden.com

 

 

Driftcentraloperatör

Som operatör i driftcentralen arbetar du främst med korttidsplanering och styrning av produktionsresurserna. I arbetet ingår även inrapportering av utfört arbete samt att sammanställa och analysera produktionsresultat. Planeringen sker i ett specialanpassat datorprogram. Kommunikationen sker löpande via telefon och radio.

 

Vi söker dig som har god simultankapacitet, analysförmåga, noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt likaväl som i grupp. Du har god datorvana och gärna erfarenhet från gruvverksamhet. Vi ser också att du är en skicklig problemlösare samt har en god stresstolerans. Minst gymnasiekompetens. B-körkort är ett krav.

 

Stationeringsort: Kristineberg, Renström

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 mars . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 7 januari

Kategorier : Kontor & Administration Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sommarjobb Driftcentral Operatör