Boliden

Skyddsarbetare, vikariat

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.


Arbetsuppgifter
Som skyddsarbetare ska Du arbeta för att förbättra arbetsmiljön inom Kankbergsgruvan. Arbetet består av en kombination av praktiska och administrativa uppgifter. I rollen som skyddsarbetare ingår bl. a att:

• genomföra yrkeshygieniska mätningar, dokumentera och analysera dessa
• hålla i interna utbildningar inom HMS-området
• tillsyn, egenkontroll och montage av utrustning
• tillsyn och underhåll av säkerhetsutrustning

Du kommer att vara delaktig vid introduktion av personal och entreprenörer. Underjordsarbete förekommer i hög grad. Skiftformen är dagtid, och du är direkt underställd HMS-samordnare. Vikariatet avser ca 8 månader, med möjlighet till förlängning.


Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning eller motsvarande, gärna med erfarenhet från underjordsgruvor. Meriterande är utbildning inom HMS-området (HMS = Hälsa, Miljö och Säkerhet), erfarenhet av YH-mätningar, praktisk erfarenhet från industriellt arbete, kunskap om gällande föreskrifter, instruktioner samt arbetsplatsens arbetsmetoder. Du har goda datakunskaper samt förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt. B-körkort krävs för tjänsten.


Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta HMS-samordnare Henrik Åslund, tfn 0910-77 4264.


Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall 0910-77 41 03.  


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 4095.

Vi vill ha in din ansökan senast den 30 april 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 11 april

Kategorier : Miljö & Naturbruk Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skyddsarbetare, vikariat