Boliden

Skyddsarbetare

 

Arbetsuppgifter

Arbetsgivaren har ansvaret för att lagar och arbetsmiljöföreskrifter efterlevs samt att i övrigt verka för en god arbetsmiljö. Skyddsarbetarens arbete är en viktig kugge i detta sammanhang och kräver en person som är självgående, flexibel och kan utföra mångfacetterade uppgifter. 

Som skyddsarbetare ska Du arbeta för att förbättra arbetsmiljön och den yttre miljön. Arbetet består av en kombination av praktiska och administrativa uppgifter. I rollen som skyddsarbetare ingår t.ex. att hjälpa till vid yrkeshygieniska mätningar, stötta ansvariga i kemikaliehanteringen, delta i mindre utredningar och undersökningar, svara för att utförda mätningar och besiktningar journalförs, kontrollera utrymningsvägar, montera och kontrollera brandskyddsanordningar, skyltar, säkerhetscontainrar, kontrollera brandskydds-och vägvisarutrustning samt administrera och uppdatera dokument och avvikelser i verksamhetssystemet.

Du kommer att vara delaktig vid introduktion och utbildning av personal samt entreprenörer och ska därför även kunna kommunicera både på svenska och engelska.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har 3-årig gymnasial utbildning samt gärna med erfarenhet från kross och infraktsprocesser. Meriterande är att ha utbildning inom HMS-området, kunskap om gällande föreskrifter, erfarenhet av dokumentation, att använda olika mätinstrument och olika dataprogram samt kunskaper inom LEAN. Du har goda datakunskaper samt förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i såväl svenska som engelska. B-körkort krävs för tjänsten.                   

Du har intresse för att jobba brett med arbetsmiljö, yttre miljö och energiområdet i ständiga förändringar och i nära samarbete med andra medarbetare. Som person har du god samarbetsförmåga, är strukturerad, noggrann och har förmåga att vägleda andra medarbetare. Du kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Johanna Mågård tfn 0970-508 02 45.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 90 69, Peter Karlsson, SACO tfn 0970-72 93 71, Cathrin Öderyd, IF Metall.

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 28 oktober 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 28 oktober . Arbetsort : Gällivare

Kategorier : Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skyddsarbetare