Boliden

Skiftgående Arbetsledare till Underhåll Truckverkstaden

Gällivare

JOB_007446

 

Arbetsuppgifter

Brinner du för ledarskap och medarbetarutveckling samt har ett stort intresse för mekaniskt underhåll? Då är det här tjänsten för dig! Avdelningen för Underhåll expanderar och behöver två skiftgående arbetsledare till Truckverkstaden.

 

Som arbetsledare för Truckverkstaden ansvarar du för att leda, samordna och utveckla arbetslagets arbete med förebyggande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning för att optimera tillgängligheten. Du arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbetsmetoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning samt bedriva ett aktivt arbetsmiljöarbete. Förutom arbetsledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leverantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Skiftformen är K3, 12h.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har teknisk utbildning på gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet samt grundläggande datakunskaper. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och ett gott samarbete samt en förmåga att se helheten i arbetet. Det är även viktigt att du har intresse och förmåga att leda människor. Kunskaper i Maximo är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Det är viktigt att du är en god förebild för övriga verksamheten när det kommer till företagets B-safe säkerhetskultur. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av driftledare Karl-Johan Frölin tfn +46 (0)70-301 11 69 eller karl-johan.frolin@boliden.com

 

Facklig information

Simon Granström, Ledarna tfn +46 (0)970 72 93 33, Unionen unionen.aitik@boliden.com och Ditte Möller Lasskogen, Sveriges Ingenjörer tfn +46 (0)70 220 06 82.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Miciel Wennström på 070-203 96 60 eller miciel.wennstrom@boliden.com

 

Sista ansökningsdag är 30 juni 2023

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Skiftgående Arbetsledare till Underhåll Truckverkstaden