Boliden

Site Coordinator/Sourcing Manager

Boliden Group Procurement ansvarar för att samordna och utveckla arbetet med inköp av varor och tjänster. Boliden har verksamheter i Sverige, Norge, Finland samt på Irland. Vi söker nu en strategisk inköpare av varor och tjänster med stationering i Aitik utanför Gällivare.


Arbetsuppgifter
I rollen som Site Coordinator kommer du att samordna strategiskt inköp och inköpsrelaterade projekt för Aitik. Du kommer att samverka med lokal organisation såväl som central inköpsorganisation och kommer aktivt att stötta och utbilda kring inköp på lokal nivå. Arbetet innebär även genomföra anbudsförfrågningar, förhandling av leverantörs- och samarbetsavtal, avtalsuppföljning, leverantörsutvärdering samt att delta i inköpsprojekt på lokal nivå.

Du kommer rapportera till Head of Sourcing, Boliden Gruvor.


Utbildning och kvalifikationer
Vi ser helst att du har eftergymnasial utbildning men värdesätter personliga egenskaper högt. Vi söker dig som har erfarenhet av inköpsarbete samt har en tydlig affärsmässig hållning, förhandlingsvana samt van att hantera samarbets- och leverantörskontakter.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha goda kommunikativa förmågor och förstå vikten av att leverera enligt uppsatta mål. Erfarenhet av att upprätta avtal är en stor fördel. Du trivs i en dynamisk verksamhet och ser möjligheter till förbättringar utan att skrämmas av förändring. Du är en förebild gällande etik.

Erfarenhet och kunskap kring Excel är en förutsättning och kanske har du även erfarenhet från något inköpssystem.

Befattningen kräver att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Körkort B är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.


Information
För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Head of Sourcing- Boliden Mines Kasper Huuska +46 910 77 41 38
kasper.huuska@boliden.com

Facklig information
Facklig information lämnas av Andreas Mårtensson (Unionen) +46 910 77 42 39, Holger Rilinger (SACO) +46 910 70 57 59 eller Peter Markström (Ledarna) +46 910 77 40 09.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämnställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR och lämnas via ansökningsikonen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kristin Sellman Human Resources, +46 8 610 15 56.

Vi vill ha in din ansökan senast den 26 november 2019.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.


Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 26 november . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 30 oktober

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Site Coordinator/Sourcing Manager