Boliden

Senior verksamhetsutvecklare

Våra grundläggande värderingar är; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Hos oss har arbetsmiljöfrågor högsta prioritet. Boliden Stab Gruvor har ca 300 anställda och omfattar bl.a avdelningarna HR & Hållbarhet, Ekonomi, Teknik, Affärsutveckling och Prospektering.


Arbetsuppgifter
Avdelning Verksamhetsutveckling & kvalitet fungerar som central resurs för verksamhets- och kvalitetsutveckling inom affärsområde gruvor. Sektionen Verksamhetsutveckling ansvarar för att utveckla och installera Bolidens produktionssystem, New Boliden Way.

Arbetsuppgifterna består av att utveckla och installera Bolidens produktionssystem, New Boliden Way. I uppgifterna ingår att utbilda och träna medarbetare i nya arbetssätt, inklusive metoder och verktyg för ständiga förbättringar. Stöd och coachning till ledare och medarbetare och interna revisioner av produktionssystemet ingår, liksom att utföra analyser för att identifiera förbättringspotentialer i våra verksamheter. I våra uppdrag arbetar vi efter en tydlig projektmodell för att stötta våra operativa avdelningar med deras processutveckling.

Vi arbetar med:
Processer - eliminering av slöseri, standardiserade rutiner, produktionsplanering och styrning
Människor - ledarskap, roller och ansvar
Ledningssystem - nyckeltal, uppföljning och analys av avvikelser
Ständiga förbättringar

I perioder arbetar du som del av ett större team ute i en av våra operativa enheter. En hel del resor ingår i tjänsten, inklusive resor till Irland och Finland. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med stationering i Boliden.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en erfaren ledare som kan ingå i vårt team. Du har gärna egen erfarenhet av verksamhetsutveckling inom din egen linjeorganisation. För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare är du resultatinriktad och affärsmässig samt bekväm i din roll att driva projekt strukturerat och med hög kvalitet. Eftersom du kommer att leda projekt med medarbetare från olika delar av verksamheten är det viktigt att du har en konsultmässig personlighet och att du har en god förmåga att bygga relationer.

För att lyckas i rollen är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter och har därför förmågan att påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, engagemang och ansvar.

Utbildning och kvalifikationer:
Civilingenjörsexamen inom produktions- och kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskapar förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från produktionsindustri som har tillämpat Lean Produktion. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i finska är meriterande. B-körkort är ett krav.


Facklig information
Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), tfn 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Human Resources, jonas.lindgren@boliden.com.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Rekryteringen sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdatum.

Vi vill ha in din ansökan senast den 6 Januari 2020.Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 januari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 18 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Projektledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Senior verksamhetsutvecklare