Boliden

Semestervikarier till Anrikningsverket i Boliden

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Välkommen att ansöka om semestervikariat hos oss!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande sommarjobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

I Bolidens anrikningsverk tar vi emot malm från gruvor i Skellefteåfältet och uppanrikar den till koncentrat för vidare försäljning till smältverk inom Boliden och runt om i världen.

Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni – augusti. Arbetet bedrivs på dagtid eller med skiftgång ovan jord. Vi förutsätter att du kan arbeta hela sommaren. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. 

 

Vi söker processoperatörer, mekaniker, elektriker, förrådsarbetare och laboranter i sommar.

Du bör ha gymnasiekompetens eller erfarenhet inom det område du söker. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Ansökan

Tillgängliga sommarjobb på anrikningsverket ser du i kolumnen till vänster. Där hittar du mer information om arbetsuppgifterna och kvalifikationskrav på respektive tjänst. Bocka i de jobb som du är intresserad av och klicka ’’Ansök nu’’. Ta god tid på dig att besvara frågorna i ansökningsformuläret då de kommer användas för urval.  Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. 

Ytterligare upplysningar kring semestervikariat och frågor kring ansökan, vänligen kontakta HR Johanna Bergvall, 0910-70 57 70. 

Facklig information lämnas av IF Metall 0910-77 41 03.

Vi kommer att göra löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är den 17 mars 2019

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 17 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 21 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarier till Anrikningsverket i Boliden