Boliden

Semestervikarier - Återfyllnadsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare. 

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb!

Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi ca 80 semestervikarier fördelat på 20 olika tjänster. Ett sommarjobb hos oss på Boliden Garpenberg innebär ett spännande jobb med stora utvecklingsmöjligheter där du får jobba med världsledande teknik och världsledande kollegor!

Vi söker dig som tycker om att lära dig nya saker, är ansvarsfull och noggrann samt är en glad och trevlig kollega som kan bidra till en god arbetsstämning. Kriterierna för att söka våra sommarjobb är att du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska. Vi söker personer med olika bakgrund och kunskaper och förespråkar mångfald då vi vet att detta är en framgångsfaktor. För att nå vårat mål med jämnare könsfördelning ser vi gärna att fler kvinnor söker våra sommarjobb.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du både arbetar nära produktionen under jord samt har daglig kontakt med Anrikningsverkets personal. Arbetsuppgifterna är att förbereda inför återfyllnad av pasta i bergrum och bevaka pågående fyllningar.

Utbildning och Kvalifikationer

Du ska ha gymnasiekompetens eller vara i en pågående gymnasieutbildning gärna med inriktning bygg/anläggning eller industri eller har en bergarbetarutbildning. Erfarenhet från liknande arbeten samt förarbevis för mobil arbetsplattform och Heta arbeten är meriterande. Arbetet ställer krav på förmåga att lösa problem när de uppstår, ha god ansvarskänsla, initiativförmåga och säkerhetsmedvetenhet. Arbetsgruppen består av två personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan. B-körkort är ett krav och du ska ha fyllt 18 år vid arbetets början.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Tobias Altörn, Arbetsledare, tfn 0225-367 68.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54, 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 21 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarier - Återfyllnadsarbetare