Boliden

Semestervikarie - Skydds- och dammdriftsarbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av ronderingar/kontroller i anläggningarna ovan jord; läsa av vattennivåer i sjöar, tillsyn av dammar, nivåmätningar av grundvatten samt övriga förekomande mätningar och provtagningar. Till viss del förekommer ensamarbete i tjänsten.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning med inriktning mot naturvetenskap eller liknande. Motsvarande erfarenhet bedöms som likvärdig. Det är meriterande med utbildning inom eller erfarenhet av miljö eller arbetsmiljö. Certifikat i Heta arbeten är meriterande. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som förmåga till självständigt arbete. Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten. B-körkort är ett krav samt att du ska ha fyllt 18 år vid anställningens början.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Filip Wismar, Arbetsledare tfn 0225-361 38.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Skydds- och dammdriftsarbetare