Boliden

Semestervikarie - Säkerhetsadministratör

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb!
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

 

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter i Grindstugan är att ta emot besökare, informera om säkerhets- och trafikregler samt hänvisa till rätt plats inne på industriområdet. Denna befattning innebär också handläggning och utfärdande av passerkort för ny personal och besökare samt gör bokningar av bilar, boenden och gästnätverksinloggningar och även vid behov boka servicetekniker för passer, brand eller CCTV systemen.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har god datavana och inga problem att prata i telefon eller i COM-radio. B-körkort är ett krav och att du fyllt 18 år vid arbetets början. Eftersom flera av våra medarbetare samt besökare inte talar svenska är det önskvärt att du talar engelska.

Till denna befattning söker vi en serviceinriktad och flexibel person eftersom du möter och har kontakt med många människor både i organisationen och med entreprenörer. Det är av betydelse att du har förmågan att hantera stressiga situationer och samtidigt vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt.Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Eva Holstikko, Arbetsledare, tfn: 0225- 362 40.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54. 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Kontor & Administration Säkerhet & Skydd


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Säkerhetsadministratör