Boliden

Semestervikarie - Långhålsborrare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden. 

Arbetsuppgifter

Vi söker en bergarbetare med goda kunskaper i pallborrning. Du kommer att arbeta med en produktionsrigg typ Epiroc ME7. Genom tidigare erfarenhet har du förståelse för långhålsaggregatets uppbyggnad och funktioner samt behärskar samtliga moment som utförs i samband med borrning. Du ska även vara van att arbeta självständigt. Arbetstiden är skiftgång under jord. Tillträde enligt överenskommelse.

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig som har bergarbetarutbildning och goda kunskaper i pallborrning. Du ska vara väl införstådd med borrplaners uppbyggnad och aggregatets positionering utifrån riktbesked samt kunna utföra enklare mekaniska ingrepp. Som person har du lätt för att ta egna initiativ, arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav samt att du ska ha fyllt 18 år vid anställningens början.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Max Herlitz, arbetsledare, tfn: 0225- 367 55, eller Andreas Eriksson, arbetsledare, tfn: 0225- 367 73.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Långhålsborrare