Boliden

Semestervikarie - Gruvservicearbetare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare. 

 

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

Arbetsuppgifter

Som gruvservicearbetare arbetar du nära produktionen under jord, arbetsuppgifterna innefattar bl.a. framdragning och förberedelser av luft, vatten och ventilation. Arbetstiden är skiftgång under jord.

Utbildning och Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens, med inriktning bygg/anläggning eller industri. Erfarenhet från liknande arbeten är ett krav. Meriterande är förarbevis för mobil arbetsplattform och heta arbeten. För att lyckas i arbetet bör du ha lätt för att lösa problem där de uppstår, ha god ansvarskänsla och initiativförmåga. B-körkort är ett krav. Arbetsgruppen består av fem personer och för att den ska fungera är det viktigt att samtliga kan arbeta självständigt men också fungera bra i kommunikation och samarbete mot övriga i gruppen samt mot övrig personal i gruvan.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Björn Eriksson, Arbetsledare, tfn: 0225- 361 41 el Anders Holmström, Arbetsledare, tfn 0225-360 64.

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54, 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Gruvservicearbetare