Boliden

Semestervikarie - Fjärrlastare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

Välkommen att ansöka om ett spännande sommarjobb! 
Under perioden början av maj till slutet av augusti anställer vi årligen runt 50 st semestervikarier. Främst söker vi studenter vid bergskolan, universitet eller högskola som vill få praktik inom både tekniska och allmänna områden.

Arbetsuppgifter

Som fjärrlastare arbetar du i huvudsak med att köra fjärrstyrd och automatiserad lastmaskin. Arbetet med att lasta ut berg från skivpallsrum är självständigt och ställer krav på bergkännedom och säkerhetsmedvetenhet.

Utbildning och Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning maskinförare. Meriterande är erfarenhet av lastning och fjärrlastning av berg samt arbete under jord. Maskinkännedom kring Sandvik LH517 eller liknande maskin är också meriterande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du behärskar maskinen på ett tryggt och lugnt sätt och att du är säkerhetsmedveten samt följer arbetsinstruktioner. Även om arbetet är självständigt förutsätter det god samarbetsförmåga med övriga medarbetare i företaget. B-körkort och att du är 18 år vid anställningens är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att utveckla en säker och hälsosam arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Per Salåker, Arbetsledare, tfn: 0225-367 42, Robert Zakhar, Arbetsledare, tfn: 0225-367 41. 

Facklig information

Facklig information lämnas av IF Metall, tfn 0225-360 33. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, tfn 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Vi vill ha in din ansökan senast den 28 februari 2019.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 4 januari

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikarie - Fjärrlastare