Boliden

Semestervikariat Traktorkörning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni-augusti 2018. Arbetet bedrivs på dagtid ovan jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. Arbetet innebär godshantering och servicetraktor ovan jord.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasiekompetens och erfarenhet av traktorkörning. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. B-körkort är ett krav. Förarbevis för traktor är meriterande.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Jörgen Lundmark, tfn 0910-70 5163 eller Underhållschef
Ola Johansson tfn 0910-70 5117.

Facklig information

Facklig information lämnas av Ola Holmström (IF Metall), tfn 0910-70 5144. 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 13 mars 2018.

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Lycksele

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Traktorkörning