Boliden

SEMESTERVIKARIAT Smörjtekniker

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer i första hand att innefatta smörjning av utrustning i anrikningsverket. Besiktning av utrustningen är en viktig del av arbetet. Arbetet är varierande, självständigt samt utvecklande. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling men ställer stora krav på ansvarstagande och noggrannhet.

Arbetet styrs delvis av ett smörjprogram där information om smörjpunkter och smörjmedel finns inlagda. Inom FU jobbar vi med ständiga förbättringar.

Utbildning/Kvalifikationer

Du bör ha industriteknisk utbildning kombinerad med erfarenhet från arbete i anrikningsverk. Du är självgående med stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Arbetet kräver ett stort ansvar och noggrannhet eftersom smörjning är ett viktigt uppdrag. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Malin Ömalm, tfn 0970-72 92 62.

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 10 januari

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT Smörjtekniker