Boliden

Semestervikariat Rönnskär - Processoperatör

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Vid Rönnskär smälts och raffineras koppar- och blykoncentrat. Huvudprodukterna är koppar, zinkklinker, bly- och ädelmetaller samt svavelsyra. Materialen förädlas i olika processteg på 8 avdelningar. 

Vi söker semestervikarier som processoperatörer och smältmaterialhanterare. Arbetsuppgifterna innebär att planera, styra och övervaka processer och utrustning samt utför ronder på anläggningen och rapporterar fel och avvikelser. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete.

Utbildning och kvalifikationer

På flera av våra avdelningar ingår truck- och/eller traverskörning i arbetsuppgifterna. Vi arbetar dagtid samt olika skiftgångar. Vi söker dig som har processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt gymnasieutbildning med teknisk, naturvetenskaplig eller industriell inriktning.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta, hrronnskar@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av 
Johan Vidmark, IF Metall, tfn 0910-77 32 85 
Joachim Pettersson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0910-77 37 45 
Kim Bodén, Unionen, tfn 0910-77 37 76
Anders Wikström, Ledarna, tfn 0910-77 31 75 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi kommer göra löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Det kan dock dröja innan du får besked då vi hanterar många ansökningar under denna period.
Vi vill få din ansökan senast den 4 mars 2018

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Rönnskär - Processoperatör