Boliden

SEMESTERVIKARIAT Processoperatörer

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär bevakning, styrning och optimering av anrikningsprocesserna inom malning, flotation, media och avvattning. I arbetsuppgifterna ingår även enklare underhållsinsatser och besiktningar i anläggningen samt att aktivt delta i säkerhetsarbete och arbete med att förbättra arbetsmiljö i anrikningsverket. Internt och externt samarbete med olika grupper förekommer dagligen. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga och uthållighetskrävande moment i industrimiljö. I arbetet ingår också en viss del rapportering och uppföljning av avvikelser och moment i anrikningsprocessen. Arbetet utförs under kontinuerlig K3 skiftgång, med förmiddag, eftermiddag samt natt.

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning eller liknande. Goda kunskaper i svenska krävs och kunskap i engelska samt datorvana är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Traverskort, förarbevis för gaffeltruck, heta arbeten, sprängkort samt erfarenhet från arbete i industrimiljö ser vi som extra meriterande.  

Som processoperatör i anrikningen ska du ha stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Du är självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du söker effektiva gemensamma lösningar och bygger samarbete. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av  skiftarbetsledare:

Ann-Helen Larsson tfn: 0970-72 94 24
Peter Björkman tfn: 0970-72 91 91
Stefan Hägerfjäll tfn: 0970-72 92 21
Håkan Näslund tfn: 0970-72 94 53


Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 20 december


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT Processoperatörer