Boliden

Semestervikariat Miljöprovtagning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Anställningen omfattar perioden juni – augusti 2019. Arbetet bedrivs på dagtid ovan jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. 

 

Arbetet består av att ta prover på ytvatten, grundvatten och stoft m.m. utifrån det kontrollprogram som finns för verksamheten. Arbetet innebär mycket tid utomhus och i fält.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens eller högre. Meriterande är erfarenhet av vattenprovtagning. Som person vill vi att du är noggrann och att du kan samarbeta i grupp likväl som arbeta självständigt. B-körkort är ett krav, och eftersom arbetstiden är 06:00-15:00 måste du kunna vara på plats i Boliden kl. 06:00. 

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Miljöchef Joanna Lindahl, 0910-70 59 32.

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103. 

 

 

Välkommen till ett spännande sommarjobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande sommarjobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 5770.

 

Urval kan ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, senast den 17 Mars 2019.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 mars . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Miljöprovtagning