Boliden

Semestervikariat Miljöprovtagning

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Anställningen omfattar perioden juni – augusti 2018. Arbetet bedrivs på dagtid ovan jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. Arbetet består av att ta prover på ytvatten, grundvatten och stoft m.m utifrån det kontrollprogram som finns för verksamheten. Arbetet innebär mycket tid utomhus och i fält.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens eller högre. Meriterande är erfarenhet av vattenprovtagning. Som person vill vi att du är noggrann och att du kan samarbeta i grupp likväl som arbeta självständigt. B-körkort är ett krav, och eftersom arbetstiden är 06:00-15:00 måste du kunna vara på plats i Boliden kl. 06:00.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Maria Forsell tfn 0910-77 4295 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 13 mars 2018.

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Miljö & Naturbruk


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Miljöprovtagning