Boliden

Semestervikariat Mättekniker

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med gruvplanering och gruvmätning. Din huvudsakliga uppgift blir arbete med inmätning, utsättning och skanning i dagbrott samt inrapportering av mätdata. Arbetet innebär mycket samarbete med andra avdelningar i Aitik. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt. Erfarenhet av mätteknik och datavana är meriterande.

 

Vi söker dig som är driven, självgående och som är strukturerad i ditt arbete. Du är flexibel, noggrann och har ett högt säkerhetstänk i arbetet. God fysisk hälsa för att klara av fältarbete. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.   

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Sektionschef Martin Winsa, 070-263 42 63.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson, 070-508 59 37.

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag är 24 januari 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Mättekniker