Boliden

SEMESTERVIKARIAT Lokal inköpare

Arbetsuppgifter

Som lokal inköpare ansvarar Du för inköp av förrådsmaterial, kontogods och tjänster. Arbetsuppgifterna består bland annat av leveransbevakning och uppföljning av inköpt material och tjänst. Du arbetar även med lageroptimering, standardisering av artiklar och registervård. Du följer upp och utvecklar verksamheten tillsammans med interna kunder och följer också upp och utvecklar samarbetet med leverantörer. Arbetet sker i nära samarbete med inköpsorganisationen i Boliden.

Utbildning/Kvalifikationer

Du har gymnasiekompetens, gärna med ekonomisk/teknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Du har god datorvana och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Ytterligare meriter är grundutbildning i inköp och vana av systemet Maximo. Vi söker dig som är kommunikativ, resultatinriktad och kan arbeta självständigt. Du har god analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann och tar personligt ansvar för ditt ansvarsområde. Vidare förutsätts att Du har en fallenhet för ekonomi och arbete med siffror.  

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av sektionschef Pär Gustavsson, 0970-72 91 28.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 31 januari 2019. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 Ansök nu


Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Aitikgruvan . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Inköp


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb SEMESTERVIKARIAT Lokal inköpare