Boliden

Semestervikariat Krossoperatör

till Aitikgruvan

 

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av processtyrning och övervakning av kross- och infrakts produktionsanläggning. Du utför daglig rondering och besiktning av krossarna samt kontroll vid larm. Diverse andra driftsrelaterade arbeten ingår, bl. a påfyllning av olja, spettning i stup, avlägsnande av föremål från band samt skutknackning i kross och tippfickor. I arbetet ingår att arbeta med ständiga förbättringar kring arbetssätt och säkerhet. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3 med förmiddag, eftermiddag & nattskift.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Traverskort, fallskydd och heta arbeten är meriterande. Goda kunskaper i svenska krävs. God datorvana, systemvana av ABB 800xA & Maximo samt kunskaper i engelska meriterande. B-körkort krävs för tjänsten. 

 

Som person vill vi att du kan arbeta både självständigt och i grupp och att du vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och prestation. Vi vill att du har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga moment och arbete på hög höjd. 

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Niklas Henriksson, 0970-72 92 94 eller Arbetsledare Malin Nilsson, 0970-72 95 89.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Generalist Anna-Lena Olofsson, 070-508 59 37.

 

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, sista ansökningsdag är 24 januari 2021.

 

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 24 januari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 15 december

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Krossoperatör