Boliden

Semestervikariat - Krossoperatör

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av processtyrning och övervakning av kross- och infrakts produktionsanläggning. Du utför daglig rondering och besiktning av krossarna samt kontroll vid larm. Diverse andra driftsrelaterade arbeten ingår, bl. a påfyllning av olja, spettning i stup, avlägsnande av föremål från band samt skutknackning i kross och tippfickor. I arbetet ingår att arbeta med ständiga förbättringar kring arbetssätt och säkerhet. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3 med förmiddag, eftermiddag & nattskift.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Traverskort, fallskydd och heta arbeten är meriterande. Goda kunskaper i svenska krävs. God datorvana, systemvana av ABB 800xA & Maximo samt kunskaper i engelska meriterande. B-körkort krävs för tjänsten. 

 

Som person vill vi att du kan arbeta både självständigt och i grupp och att du vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och prestation. Vi vill att du har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga moment och arbete på hög höjd. 

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Arbetsledare Simon Persson, 0970-72 94 17, Arbetsledare, Niklas Henriksson 0970-72 92 94 eller Arbetsledare Malin Nilsson 0970-72 95 89.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04.

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 december

Kategorier : Tillverkning & Produktion Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Krossoperatör