Boliden

Semestervikariat Gruvbyggare

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

Anställningen omfattar en till tre månader under perioden juni – augusti 2018. Arbetet bedrivs dagtid under jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. Arbetet innebär huvudsakligen utbyggnad av media nät, vattenundanhållning, ventilation och andra anläggningsarbeten under jord.

Utbildning/Erfarenhet

Du ska ha gymnasial utbildning, gärna inom bygg- och anläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av formsättning/gjutning, armering, svets och kunna hantera svets och gas, och även om du har vana att köra hjullastare och eller grävmaskin. Vi söker dig som kan arbeta i en liten grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Daniel Bjursell, tfn 0910-70 5198 eller Underhållschef Erik Hedström,

tfn 0910-705111.

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Rekrytering sker löpande men vi vill ha in din ansökan senast den 30 april 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 30 april . Arbetsort : Kankberg

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Gruvbyggare