Boliden

Semestervikariat - Förrådsarbetare

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med övrig personal inom gruppen att ansvara för förrådshållning av reservdelar, förnödenheter och förbrukningsartiklar. I arbetet ingår expediering av förrådsvaror, hantering av inkommande och avgående gods, transaktionsregistrering i datasystem Maximo, samt inventering av förrådsmateriel mm. Arbetet är förlagt till dagtid, men skiftarbete kan förekomma.

 

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning och erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, har bra sifferminne och god ordning. Du kan arbeta självständigt och har inga problem med att samarbeta. Ansvarstagande är naturligt för dig och du bidrar till en positiv arbetsplats. Ett krav är att du har B-körkort. Vana av att köra gaffeltruck och travers är meriterande då varorna som skall expedieras är tunga. Du bör ha god fysik då tunga arbetsmoment förekommer. Datorvana är ett krav och erfarenhet av Maximo är meriterande. 

 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef, Pär Gustavsson 0970-72 91 28.

 

Facklig information

Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd 0970-72 94 32.

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Frågor angående din ansökan besvaras av Britt-Marie Persson 0970-72 96 74.

 

Urval och intervjuer sker löpande, sista ansökningsdatum är 29 februari 2020.

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor per år. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 februari . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 20 december

Kategorier : Transport & Logistik Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat - Förrådsarbetare