Boliden

Semestervikariat Förrådet i Kankberg

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 

 

Arbetsuppgifter

Anställningen omfattar en till tre månader under perioden juni – augusti 2018. Arbetet bedrivs på dagtid ovan och under jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. 

 

Arbetet består av mottagning/kontroll, inleverans, utlämning och inventering av material. Registrering av transaktioner i vårt underhållssystem Maximo, samt truckkörning och transporter av gods

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens eller erfarenhet inom det område du söker. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt, likaväl samarbeta i grupp. B-körkort samt Truckförarbevis krävs. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Malin Rosenius, 0910-77 43 42. 

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), 0910-77 4103.

 

 

Välkommen till ett spännande sommarjobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande sommarjobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70.

 

Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande under ansökningsperioden. Vi vill ha in din ansökan senast den 17 Mars 2019.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 mars . Arbetsort : Kankberg . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Transport & Logistik


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Förrådet i Kankberg