Boliden

Semestervikariat Förråd

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 600 personer.

Arbetsuppgifter

I Bolidens anrikningsverk tar vi emot malm från gruvor i Skellefteåfältet och uppanrikar den till koncentrat för vidare försäljning till smältverk inom Boliden och runt om i världen. Anställningarna omfattar en till tre månader under perioden juni – augusti 2018. Arbetet bedrivs på dagtid ovan jord. Du ska ha fyllt 18 år. Lön enligt kollektivavtal. Arbetet består av mottagning/kontroll, inleverans, utlämning och inventering av material. Registrering av transaktioner i vårt underhållssystem Maximo, samt truckkörning.

Utbildning/Erfarenhet

Du bör ha gymnasiekompetens eller erfarenhet inom det område du söker. Vi ställer krav på noggrannhet och förmåga att samarbeta i grupp likaväl som självständigt arbete. B-körkort samt Truckförarbevis krävs.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Håkan Nilsén tfn 0910-77 4383

Facklig information

Facklig information lämnas av Bo Karlsson (IF Metall), tfn 0910-77 4103.  

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Maria Lagerhielm, Human Resources, tfn 0910-77 40 95

Vi vill ha in din ansökan senast den 13 mars 2018.

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Boliden


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Semestervikariat Förråd