Boliden

Sektionschef till Operations Development

Boliden Office

Full time

JOB_005996

 

Boliden Gruvor söker

Sektionschef till Operations development (Verksamhetsutveckling )

Till Avdelningen Verksamhetsutveckling & Kvalité i Boliden

 

Är du en erfarenledare ledare som gillar att utveckla verksamheter? Då har vi rollen för dig. Du är varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter

Operations Development är ett team som leder och stödjer våra produktionsområden inom Boliden Production System – Bolidens anpassning av Lean. I det uppdraget fungerar vi som internt kompetens- och resurscenter. Stödet mot internkund sker typiskt i projektform alternativt i uppdragsform ute på våra enheter. Här ingår också ett ansvar för området för hela koncernen. I sektionen arbetar man med att utveckla metoder och verktyg för produktionsstyrning och produktionsoptimering.

 

Mycket av arbetet bedrivas i uppdragsform och projektform som startas upp i dialog med produktionsenheterna. God kunskap om verksamhetens behov är viktigt i denna tjänst varför det är viktigt att bygga starka relationer med respektive produktionsenhet. Resor ingår i tjänsten, inklusive resor till Irland och Finland. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med stationering i Boliden.

 

Din profil

Vi söker en erfaren chef och ledare som är verksamhetsinriktad med fokus på stöd och utveckling av våra produktionsenheter. För att lyckas i rollen är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet samt gillar att utveckla sektionens medarbetare. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Mod, Omsorg och Ansvar.

 

Utbildning och kvalifikationer:

Civilingenjörsexamen inom produktions- och kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskapar förvärvade på annat sätt. Du ska ha praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete från industri som har tillämpat Lean Produktion. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av projektledning. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kunskaper i finska är meriterande. B-körkort är ett krav.

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 4 December. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.

 

Upplysningar

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Vi arbetar aktivt för mångfald på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan hanteras  enligt GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Jonas Lindgren, Talent Acquisition Partner, jonas.lindgren@boliden.com

 

Flytta till, bo och lev i Skellefteå kommun

Boliden ligger naturnära med prisvärda boenden i Skellefteå kommun. Här erbjuds du ett stort utbud av upplevelser, stöd och omsorg och ett utvecklande näringsliv. På pendlingsavstånd från Boliden ligger kommunens centralort Skellefteå, en stad som växer och vill vara en hållbar plats för en bättre vardag. Mångsidighet och korta avstånd underlättar livspusslet. Om du funderar på att flytta till Skellefteå och vill läsa mer om det kan du klicka här.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 4 december . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 10 november

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sektionschef till Operations Development