Boliden

Sektionschef Strategi och Planering

Skelleftehamn

Full time

JOB_008957

 

Sektionschef Strategi och Planering

till Rönnskär

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 900 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som sektionschef för Strategi och Planering har du ansvar för en grupp ingenjörer som stödjer smältverkets verksamhet vad gäller råmaterialförsörjning och produktionsplanering. Dina viktigaste uppgifter är att samordna och driva dessa frågor, som långsiktigt stödjer Rönnskärs strategi och mål. Arbetet sker i samverkan med Boliden Commercial AB och Rönnskärs produktionsgränssnitt.

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker en sektionschef med ett modernt och framtidsorienterat synsätt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är välstrukturerad, drivkraftig och utåtriktad med god förmåga att kommunicera. Du ska vara förtroendeingivande, servicemedveten och ha lätt för att samarbeta.

 

Du är van att arbeta i en komplex verksamhet med hög puls och ser en utmaning i ständiga förbättringar. Du har därmed en viktig uppgift att med din erfarenhet bidra med verktyg och idéer för att effektivisera Rönnskärs fortsatta utveckling.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Ingenjörsutbildning med lämplig inriktning på högskole-/universitetsnivå.

• Erfarenhet av ledande befattning med personalansvar

• God förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska

• Körkort B

• Goda IT-kunskaper

 

Meriterande är erfarenhet av metallurgiska processer, produktionsplanering samt lönsamhetskalkyler.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Hannes Holmgren, tfn 0910–77 39 36, E-mail: hannes.holmgren@boliden.com.

 

Facklig information

Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45

Mikael Norrby (Unionen), tfn 0910-77 37 76

Dan Nilsson (Ledarna), tfn 0910-77 38 67

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Mari Forsman, Human Resources, tfn 0910-774561, E-mail: mari.forsman@boliden.com.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 25 februari 2024.

Intervjuer och urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 9 timmar . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 26 januari

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Sektionschef Strategi och Planering