Boliden

Projektledare till projektavdelningen i Garpenberg

Garpenberg

Full time

JOB_003921

 

Projektavdelningen i Garpenberg har som främsta uppdrag att stödja verksamheten med allt från mindre problemlösning i driften till mer omfattande ombyggnadsprojekt alternativt nybyggnadsprojekt. Som projektledare på Boliden blir du den drivande kraften som ansvarar för att ta projekt från start till mål. Det här är tjänsten för dig som gillar att vara spindeln i nätet och brinner för att se resultatet av ditt arbete.

 

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare har du en aktiv roll i att genomföra de ombyggnationer som krävs för att klara den ökade produktionen samt leda projekt för att säkerställa kapaciteten på våra magasin.

 

I arbetet ingår att driva både små och stora projekt, allt från idé-studier till genomförandeprojekt, utifrån det projektdirektiv och uppdrag som lämnats över från uppdragsgivaren. Uppdragsgivarna är övriga avdelningar i Garpenberg.

 

Som projektledare ansvarar du för hela ditt projekt, från planering till överlämning och dokumentation. Du är ansvarig för projektekonomin, leder övriga projektgruppsmedlemmar och kvalitetssäkrar projekten. I många projekt kommer du få arbeta kompetensöverskridande tillsammans med viktiga samarbetspartners som dammsäkerhetsavdelningen, drift- och underhållsorganisationen, Bolidens centrala teknikavdelning, inköp, entreprenörer och konsulter.

 

I genomförandeprojekt med entreprenadarbeten ansvarar projektledaren för att samordning av entreprenörer med ordinarie verksamheter sker, och att allt sker enligt de miljö- och arbetsmiljökrav som ställs. Som projektledare bidrar du liksom våra övriga medarbetare till att utveckla våra arbetsprocesser inom företaget.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

 

Kvalifikationer

Som person är du driven, strukturerad och prestigelös. Att du har en god förmåga att samarbeta med andra är en självklarhet. Då du självständigt kommer att få driva projekt från idéstadie till genomförande är det viktigt att du är duktig på att leda andra på ett konstruktivt och målmedvetet sätt samt har en god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska. 

 

Du är en erfaren projektledare som klarar av att leda stora projekt och du är utbildad högskoleingenjör eller civilingenjör gärna inom bygg, mark eller motsvarande. Du har B-körkort och god datorvana.

 

Det är meriterande om du har arbetat med projektarbete inom tung industri och med gruvdammar eller vattenkraftdammar. Meriterande är även kunskaper inom process-, byggkonstruktion eller elkonstruktion. Vi ser gärna att du har CE-kompetens och erfarenhet av sitebase och Bas P/U.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö. Boliden har även nolltolerans mot alkohol och droger. Innan erbjudande om anställning måste slutkandidaten genomgå en obligatorisk hälsokontroll där alkohol- och drogtest ingår. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Laila Samuelsson, sektionschef projekt, 0225-362 36.

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Scott Gordon, SACO, 0225-360 23, Kent Hedin, Ledarna, 0225-369 50, Jacob Wallén, Unionen, 0225-362 62.

 

Ansökan

Har du frågor om ansökan kontakta Johanna Sandberg Kehrein, HR, 070-600 05 92.

 

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 26 januari 2022.

Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och urval kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare till projektavdelningen i Garpenberg