Boliden

Projektledare Anläggning

Hos oss på Bolidenområdet så är projektavdelningen en viktig del för företagets framtid och det vi gör har en stor betydelse i det samhälle vi verkar. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter i ett tryggt företag med bra värderingar och en stark säkerhetskultur. Du delar våra värderingar om entusiasm för att förbättra, ta ansvar för hela värdekedjan och känna ett personligt engagemang för sitt arbete och företaget. Vi söker dig som vill bli en del av vårt team som idag består av 4 projektledare och 1 projektchef. 

Du får chansen att leda projekt i mångmiljonklassen, med eget ansvar. Dina projekt kommer sträcka sig från idé till genomförande i en spännande bransch. Några exempel på projekt som vi har är processanläggningar, infrastruktur både ovan och under jord, gruvdammar, efterbehandlingar, bygg och mark. Inom företaget finns ett stort engagemang med bred kompetens inom många områden som du kommer ha nytta av i din roll. 

I ditt arbete ingår bland annat: 
- Driva projekt enligt vår projektmodell.
- Aktivt vara med att utveckla vårt projektarbete och vår projektmodell. 
- Fungera som projekteringsledare i förstudier och förprojekt. 
- Förbereda beslutsunderlag 
- Genomföra förhandlingar och följa upp ingångna kontrakt 
- Förbereda investeringsärenden 
- Representera Bolidenområdet 

Rapportering sker löpande till projektchef och andra intressenter. 

Är du en person som har god samarbets- och initiativförmåga samtidigt som du gillar att ha struktur i din vardag då är du rätt för oss. I grunden har du en ingenjörsexamen, och tidigare erfarenhet av projektledning gärna inom gruv-, anläggnings- eller processindustrin. Meriterande är om du har sakkunskap inom RIDAS för dammanläggningar, och på sikt kunna fungera som dammteknisk sakkunnig inom området. Körkort B är ett krav.

Upplysningar

För mer information om tjänsten kontakta projektchef Mattias Sehlstedt,0910-77 42 45, mattias.sehlstedt@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

Skicka in din ansökan redan idag! 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande under hela ansökningsperioden, dock senast den 25 november 2018. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Johanna Bergvall, HR, 0910-70 57 70. 

 

Ansök nu


Sista ansökningsdag : 25 november . Arbetsort : Boliden

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare Anläggning