Boliden

Projektledare

till Garpenberg

 

Boliden Garpenberg är en gruva i världsklass med ledande teknik där medarbetarna är med och bidrar till en positiv företagskultur och en stark vi-känsla. Vi erbjuder de anställda en trygg och utvecklande arbetsplats med bra arbetstider och villkor. Vill du vara en del av historien och bygga framtidens gruvdrift tillsammans med oss? 

 

 

Arbetsuppgifter

Projektavdelningen i Garpenberg har som främsta uppdrag att stödja verksamheten med allt från mindre problemlösning i driften till mer omfattande ombyggnadsprojekt alternativt nybyggnadsprojekt. Som projektledare på Boliden blir du den drivande kraften som ansvarar för att ta projekt från start till mål. Det här är tjänsten för dig som gillar att vara spindeln i nätet och brinner för att se resultatet av ditt arbete.

 

I arbetet ingår att driva både små och stora projekt, allt från idé-studier till genomförandeprojekt, utifrån det projektdirektiv och uppdrag som lämnats över från uppdragsgivaren. Uppdragsgivarna är övriga avdelningar i Garpenberg, främst anrikningsverk och verksamheter ovan jord. Även vissa projekt under jord kan förekomma. Då arbetet sker i industrimiljö är det en fördel om du har erfarenhet från den typen av verksamhet.

 

Som projektledare ansvarar du för hela ditt projekt, från planering till överlämning och dokumentation. Du är ansvarig för projektekonomin, leder övriga projektgruppsmedlemmar och kvalitetssäkrar projekten. I många projekt kommer du få arbeta kompetensöverskridande tillsammans med centrala teknikavdelningar, inköpsavdelningen eller konsultresurser.

 

I genomförandeprojekt med entreprenadarbeten ansvarar projektledaren för att samordning av entreprenörer med ordinarie verksamheter sker, och att allt sker enligt de miljö- och arbetsmiljökrav som ställs. Som projektledare bidrar du liksom våra övriga medarbetare till att utveckla våra arbetsprocesser inom företaget.

 

Tjänsten avser tillsvidareanställning med Garpenberg som stationeringsort. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och några års projektledarerfarenhet från projektarbete inom tung industri. Du har ett tekniskt intresse och en god datorvana. Övrigt krav för tjänsten är körkort B.

 

Ingenjörsutbildning inom maskin, byggteknik eller motsvarande är meriterande. Meriterande är även kunskaper inom process-, byggkonstruktion eller elkonstruktion.

 

Då du självständigt kommer få driva projekt från idéstadie till genomförande är det viktigt att du är duktig på att leda andra på ett konstruktivt och målmedvetet sätt samt har en god kommunikativ förmåga, både på svenska och engelska

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Laila Samuelsson, Sektionschef Projekt, tfn 0225-36236.

 

Facklig information

Facklig information får du av Scott Gordon, SACO, tfn 070-6129947, Kent Hedin, Ledarna, tfn  0225-36950, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Rebecca Claesson, Human Resources, 0225-369 54. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 9 augusti 2020. Vänta dock inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 augusti . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 2 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Projektledare