Boliden

Produktionsingenjör

Rönnskärsverken i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 870 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Avdelningen för produktionsteknik bedriver driftstöd och förändringsarbeten på Rönnskärs produktionsanläggningar, i nära samarbete med uppdragsgivarna på respektive avdelning. En befattning som produktionsingenjör innebär att Rönnskärs alla produktionsavdelningar är möjliga arbetsplatser. Avdelningen består idag av nio produktionsingenjörer.

Dina arbetsuppgifter är att delta som driftstöd för produktionen på Rönnskär och driva planering för upprätthållande och utveckling avanläggningsfunktionen. Delta i eller driva projekt i samband med förändrings- och utvecklingsarbete. Bistå driften i tekniska frågor i egenskap av expert och sakkunnig. Utveckla och förbättra respektive driftavdelnings arbetssätt samt utbilda driftpersonal och aktivt följa med i bevakning inom ditt specialområde. Arbetsuppgifterna är av stor komplexitet och spänner över ett brett område inom vår verksamhet.

Utbildning/Kvalifikationer

Som person bör du vara noggrann, strukturerad och systematisk i ditt arbete. Vidare bör du vara stresstålig och ha god kommunikativ förmåga samt vara självgående och drivkraftig. Att ta ansvar samtidigt som du ser helheten. Du har hög arbetskapacitet, god social kompetens och förmåga att bygga goda interna och externa relationer. Problemlösningsinriktad och bra på att analysera processer är egenskaper som vi värdesätter. Det är även fördel om du har ett teknikintresse och en vilja att hela tiden lära dig nya saker. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

  • Ingenjörsutbildning med relevant inriktning
  • Goda baskunskaper i metallurgi, kemi och/eller andra tekniska ämnen
  • Några års erfarenhet av kvalificerat likvärdigt arbete
  • Behärska engelska i tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper, främst i MS Excel och Word
  • B-körkort

Meriterande är erfarenhet av produktions- eller utvecklingsarbete inom processindustri.

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Peter Olsson, peter.olsson@boliden.com

Facklig information

Facklig information lämnas av Joachim Pettersson (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-77 37 45, Kim Bodén (Unionen), tfn 0910-77 37 76, Anders Wikström (Ledarna), tfn 0910-77 31 75.

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Linda Göting, Human Resources, tfn 0910-77 31 40, E-mail: linda.goting@boliden.com 

Vi vill ha in din ansökan senast den 18 mars 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : Om 7 timmar . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Produktionsingenjör