Boliden

Produktionschef

till Garpenberg

 

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.

 

 

Arbetsuppgifter

Som sektionschef för produktionen i Garpenbergs anrikningsverk har du ansvaret för att planera, leda och utveckla arbetet i Anrikningsverket och Paste-anläggningen. I uppdraget ingår att vara anläggningsägare och därmed kravställare mot underhåll och process.

 

Tillsammans med dina medarbetare säkerställer du att verksamheten utvecklas och resultat uppnås enligt budget och planer. Hälsa, miljö och säkerhet har högsta prioritet och i rollen ansvarar du för fortsatt utveckling av säkerhetskulturen inom sektionen. Vi strävar efter ständiga förbättringar och standardisering av arbetssätt är ett fokusområde.

 

 

Utbildning och Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Eftersom en stor del av arbetet innebär utveckling och optimering av anläggningarna ser vi att du är driven och har ett genuint intresse av organisationsutveckling. Du är en trygg och erfaren ledare som har ett coachande ledarskap. Vidare är du tydlig och öppen i din kommunikation och tycker om att samarbeta. Då arbetet kräver kundkontakter och även stora kontaktytor inom företaget, bör du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort krävs.

 

Meriterande är erfarenheter från produktion, gärna inom gruvbranschen samt dokumenterat förbättringsarbete.

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag som fokuserar på ständiga förbättringar med fokus på att ha en produktion i världsklass. Här finns möjligheter till att utvecklas vidare inom organisationen och att arbeta tätt ihop med våra centrala funktioner på övriga orter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. Boliden Garpenberg har en rökfri arbetsmiljö.

 

 

Upplysningar

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Mattias Hibell, Anrikningschef, tfn; 0225- 362 82 eller mail; mattias.hibell@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information får du av Jessica Boström, Ledarna, tfn 0225 369 93, Jacob Wallén, Unionen, tfn 070-305 03 82, Maria Lindvall, SACO, tfn 0225-369 85.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Anna Lidehäll, Human Resources, 0225-369 29, 070-254 54 19.. 

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

 

Vi vill ha in din ansökan senast den 9 mars 2020

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 9 mars . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 11 februari

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Produktionschef