Boliden

Processoperatör till Ädelmetallverket

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Vi söker en processoperatör till Ädelmetallverket på Raffineringen som kan planera, styra och övervaka processer och utrustning inom sitt arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö.

 

En vanligt förekommande arbetsuppgift är övervaka och säkerställa kvalitet, rondering och åtgärder kring dessa. I arbetsuppgifterna ingår även kontakter inom egen och mot andra avdelningar, produktionsrapportering, utföra ronder och schemalagda kontroller, initiera och i vissa fall utföra underhållsinsatser samt rapportera avvikelser och anläggningsbrister. Arbetet är ibland fysiskt krävande.

 

Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete där städning för att hålla god ordning och reda är en del av det dagliga arbetet.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du ska ha god planeringsförmåga, känna ansvar för dina arbetsuppgifter, vara kvalitetsmedveten och ha bra samarbetsförmåga. Förutom rätt teoretisk bakgrund krävs god fysik, ett praktiskt sinnelag samt förmåga att effektivt prioritera bland olika arbetsuppgifter. Personliga egenskaper värderas högt.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt slutförd
  • gymnasieutbildning. 
  • Grundläggande IT kunskaper.       
  • Grundläggande kunskaper i engelska.
  • Några års relevant arbetslivserfarenhet.      
  • B-körkort.

 

Meriterande är om du har erfarenhet från arbete i processindustri, arbete med ABB eller andra styrsystem, samt erfarenhet av truckkörning.  Både skiftgång och dagtid förekommer samt rotation mellan arbetsområden.

 

Du erbjuds omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi arbetar med ständiga förbättringar, i förbättringsgrupper ges alla möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla arbetet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende kön, ålder, etnicitet mm.

 

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta

Lennart Sundberg, lennart.sundberg@boliden.com 

tfn 0910-77 33 34

Semester mellan 18/7 till 14/8, åter i tjänst för frågor från 15/8.

Facklig information

Facklig information lämnas av

Johan Widmark, IF Metall

tfn 0910-77 32 85

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren, Human Resources, tfn 070 60 122 30  E-mail: Ida.Hallgren@boliden.com

 

Intervjuer och urval sker löpande.

Vi vill ha in din ansökan senast den 22 augusti 2022.

 

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 augusti . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 18 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör till Ädelmetallverket