Boliden

Processoperatör Gjutbandet

Landskrona

Full time

JOB_006682

 

Bolidens vision är att vara den mest klimatvänliga och respekterade metalleverantören i världen. Boliden Bergsöe AB är en ledande producent i Europa av högförädlade blyprodukter för industriellt bruk. Vår idé är att återvinna metall ur kasserade bilbatterier och annat metallskrot för att på så sätt skapa värde och samtidigt värna om miljön. Anläggningen i Landskrona är en av de allra renaste inom sitt slag och vi är miljö- kvalitetscertifierade enligt ISO 14001, 9001 och 45001. Tillsammans med vårt försäljningskontor i Danmark är vi 78 anställda och omsätter dryg 1 miljard  kronor.

 

Arbetsuppgifter

Vår process är uppdelad i tre huvudsteg. Hantering av uttjänta bil- och truckbatterier genom vår Breaker där plast och bly separeras, Blyproduktion där blyet smälts ner och raffineras för att sedan på vår Gjutband gjutas ut till färdiga tackor som går ut till kund. Vi söker nu en Processoperatör till Gjutband.

 

På Gjutbandet är din huvudsakliga uppgift att utföra den dagliga gjutningen av legerat bly. Uppgiften kräver nära samarbete med processoperatörerna i blyproduktionen för att säkerställa rätt kvalité. I arbetet ingår även service och underhåll av utrustning samt daglig tillsyn.

 

På Boliden Bergsöe AB sker utveckling och förbättringsarbete genom vårt LEAN- arbete inom Boliden Production system, med vägledning av våra värderingar Omsorg, Mod och Ansvar.

 

Utbildning/kvalifikationer

Som sökande ser vi dig med gymnasial utbildning med inriktning process- industri eller teknik. Erfarenhet och kunskaper i processövervakning och automation är meriterande. Du har en personlighet som präglas av nyfikenhet, tekniskt intresse och lösningsorienterad för att löpande optimera processen.

 

Som person är du entusiastisk, tar ansvar, och har ett personligt engagemang i arbetet. Du är flexibel och har goda färdigheter i att kommunicera och att samarbeta med andra människor på alla nivåer både enskilt och i grupp.

 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; Omsorg, Mod och Ansvar. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor som berikar vår verksamhet och vi eftersträvar mångfald i bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet bland våra medarbetare. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

B-körkort är ett krav

 

Övriga upplysningar

Arbetstiden är fast varierande arbetstid per veckodag måndag-fredag, men andra arbetstider kan förekomma. Arbetsgruppen består av 2 operatörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av

Arbetsledare, Fredrik Sörensson, tfn 0418 572 19

 

Facklig information

IF Metall, Martin Johansson, tfn 0702-386051

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Malin Hederström, Human Resources, tfn 0418-43 74 30, E-mail: malin.hederstrom@boliden.com

 

Vi vill ha din ansökan senast den 5 februari 2023, dock kommer rekryteringsprocessen ske parallellt under ansökningsperioden.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 februari . Arbetsort : Landskrona . Publicerat : 17 januari

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör Gjutbandet