Boliden

Processoperatör Elektrolysverket

Skelleftehamn

Full time

JOB_006724

 

Boliden Rönnskär söker dig som vill arbeta operativt i en spännande verksamhet. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, mycket bra personalförmåner, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på mod, omsorg och ansvar. 

 

Allmänt

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Som Processoperatör arbetar du med enhetens underhållsprocesser, förebyggande underhåll och underhållsprojekt. Du kommer även att vara ett operativt stöd till produktionsavdelningen och hjälpa till att åtgärda problem i anläggningen. Delta i vårt förbättringsarbete samt delta i mindre projekt. Du förväntas även bidra med riskanalyser och instruktioner samt verka för en god och säker arbetsmiljö.

 

Utbildning och kvalifikationer       

Du är självgående, strukturerad och en problemlösare. Du har lätt för att arbeta i olika team och bidrar med engagemang och positiv attityd. Vidare är du driven och har en god förmåga att ta uppdragen hela vägen i mål. Det är en fördel om du har ett teknikintresse och en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

 

Det är bra om du har erfarenhet från process- eller tillverkningsindustri. Du trivs med att arbeta på ett systematiskt sätt och besitter social kompetens då detta är viktigt för samarbetet med kollegor. Du förväntas vara aktiv i förbättringsarbetet och ser det som en utmaning att arbeta med ständiga förbättringar.

 

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

• Relevant gymnasieutbildning, gärna någon påbyggnadsutbildning

• Några års erfarenhet av likvärdigt arbete

• Goda språkkunskaper i tal och skrift (svenska och engelska)

• Goda IT-kunskaper

• B-körkort

 

Meriterande är:

• Praktisk erfarenhet av mekaniskt underhåll samt underhållsprocesser.

• Kunskap i Maximo eller annat underhållssystem

 

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar mod, omsorg och ansvar. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet mm.

 

Arbetstid

Dagtid 40 tim/veckan

Anställningsform: Tillsvidare

 

Tillträde

Efter överenskommelse

 

Upplysningar

Enhetschef Per-Olov Larsson 0910–77 33 67

e-post: per-olov.larsson@boliden.com

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Ronnie Allzén (IF Metall), tfn: 0705081539, E-mail ronnie.allzen@boliden.com

 

Ansökan till

Du skickar in din ansökan och CV via vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Ida Hällgren tel. 70 60 122 3034 94, e-post: Ida.hallgren@boliden.com

 

Sista ansökningsdag: 2023-02-09

Urval och intervjuer sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Skelleftehamn . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör Elektrolysverket