Boliden

Processoperatör Anrikningsverket

Gällivare

Full time

JOB_005062

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär bevakning, styrning och optimering av anrikningsprocesserna inom malning, flotation, media och avvattning. I arbetsuppgifterna ingår även enklare underhållsinsatser och besiktningar i anläggningen samt att aktivt delta i säkerhetsarbete och arbete med att förbättra arbetsmiljö i anrikningsverket. Internt och externt samarbete med olika grupper förekommer dagligen. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga och uthållighetskrävande moment i industrimiljö. I arbetet ingår också en viss del rapportering och uppföljning av avvikelser och moment i anrikningsprocessen.

 

Vid ordinarie arbetsledares frånvaro ser vi att du går in som vice arbetsledare, i de arbetsuppgifterna ingår det att planera samt styra daglig produktion i anrikningsverket. Delta i produktionsrelaterade möten samt hålla i pulsmöten och daglig styrning. Säkerställa informationsöverlämning till nästkommande arbetsledare/skift. Samverka med interna och externa parter relevanta för uppdraget.

 

Arbetet utförs under kontinuerlig K3 skiftgång, med förmiddag, eftermiddag samt natt. Anställningen avser en allmän visstidsanställning, ca 1 år.

 

 

Utbildning/erfarenhet       

Vi ser att du har gymnasieutbildning, gärna inriktning mot industriteknisk eller likvärdig. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårt arbete samt användning av mobiltelefon då en del av rapportering sker via mobilapp. Tidigare erfarenhet av system såsom ABB och Maximo är en stor merit.

 

Traverskort, förarbevis för gaffeltruck, heta arbeten, sprängkort samt erfarenhet från arbete i industrimiljö ser vi som extra meriterande.  

Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande.

B-körkort är ett krav likaså svenska i tal & skrift.

 

Som processoperatör i anrikningen ska du ha stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Du är självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du söker effektiva gemensamma lösningar och bygger samarbete.

Du som söker ska ha god kommunikativ förmåga, vara en problemlösare som gillar att arbeta med ständiga förbättringar. Att leda grupper är en naturlig del för dig.

 

I rollen krävs att du är drivande, ansvarsfull och självständig då du skall leda och fördela det dagliga arbetet. Vi söker en processoperatör som vid ordinarie arbetsledares frånvaro även kan gå in som vice arbetsledare, därav är personliga egenskaper viktiga.

 

Du som söker delar våra grundläggande värderingar; omsorg, mod och ansvar och utövar ditt ledarskap i enlighet med dessa. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö, arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet. 

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare Stefan Hägerfjäll tfn 0970-72 92 21 eller Sektionschef Rickard Johansson tfn 0970-72 9531.

 

Facklig information

IF Metall Klubb Gruv 136, Tobias Kostet tfn 070-241 77 16.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR Ulrika Johansson Kauppi tfn 070-508 21 76 eller ulrika.johanssonkauppi@ext.boliden.com

 

Sista ansökningsdag är den 30 maj 2022

Urval och intervjuer sker löpande

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 10 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör Anrikningsverket