Boliden

Processoperatör

 

Boliden Rönnskär i Skelleftehamn är ett av världens effektivaste smältverk som utvinner metaller ur råvaror från gruvor och olika typer av återvinningsmaterial. Framförallt produceras koppar, guld, silver, bly och zinkklinker. Rönnskär har idag cirka 890 medarbetare.

 

Nu söker vi en processoperatör till Zinkklinker/Fumingverket, RPF.

Arbetsuppgifter

Ni planerar, styr och övervakar processer och utrustning inom ert arbetsområde så att bästa möjliga produktionsresultat uppnås med avseende på kvantitet, kvalitet och miljö. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete. En vanligt förekommande arbetsuppgift är slaggtappning, rondering och åtgärder kring dessa.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat kontakter inom egen och mot andra avdelningar, produktionsrapportering, utföra ronder och schemalagda kontroller, initiera och i vissa fall utföra underhållsinsatser samt rapportera avvikelser och anläggningsbrister. Arbetet är ibland fysiskt krävande där sprängning i vårt konditioneringstorn och truck körning ingår. Utbildning erhålls av Boliden. Stor vikt läggs vid skydds- och säkerhetsarbete där städning för att hålla god ordning och reda är en del av det dagliga arbetet, kunna hoppa in som ersättare på alla berörda befattningar samt arbeta i blymiljö.

Du kommer att ingå i en styrka på 3 man, helgarbete förekommer. Skiftgången är K1.

För rätt person erbjuder vi omväxlande arbetsuppgifter i en annorlunda och spännande bransch. Vi arbetar med ständiga förbättringar, i förbättringsgrupper ges alla möjlighet att påverka arbetsförhållanden och utveckla arbetet. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar entusiasm, ansvarstagande och engagemang.

Utbildning och kvalifikationer

Du bör vara en engagerad person med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

- Processoperatörsutbildning, drifttekniker/maskinistutbildning alternativt
slutförd gymnasieutbildning. 

- Grundläggande IT kunskaper.       

- Grundläggande kunskaper i engelska.

- Några års relevant arbetslivserfarenhet.      

- B-körkort.

Meriterande är om du har erfarenhet som mekaniker, ABB-styrsystem, samt erfarenhet av truckköring.  

Information

För ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta 
Mattias Nilsson, mattias.a.nilsson@boliden.com 
tfn  070-224 33 87

Facklig information

Facklig information lämnas av 
Johan Widmark, IF Metall 
tfn 0910-77 32 85

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan

Vi arbetar aktivt med att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas enligt GDPR och lämnas via ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Linda Göting, Human Resources, tfn 0910-77 10 00, E-mail: linda.goting@boliden.com  

Vi vill ha in din ansökan senast den 24 5 2018

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Rönnskär

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör