Boliden

Processoperatör

Boliden

Full time

JOB_006680

 

Är du intresserad av industri, processer och att hjälpa dina kollegor? Vill du jobba med varierade arbetsuppgifter, i en unik miljö med mycket kompetens?

 

Arbetsuppgifter

Som dagtidsgående processoperatör vid anrikningsverket har du en stor variation i dina arbetsuppgifter. Du fungerar som resurs i processavsnitt med tillfälligt högre behov av förebyggande och avhjälpande underhållsinsatser och städning. Du arbetar även vid behov med visuell kontroll och åtgärder av dammar och bassänger samt sanddeponering. Vi behöver också att du täcker upp vid korttidsfrånvaro på K3-skift, en skiftgång som innebär att vi jobbar 24-7 i cykler på fem veckor varierat för- och eftermiddagar och natt.

 

Beroende på dina kompetenser kan du också få arbeta med driftinstruktioner och liknande dokumentation, deltagande i projektgrupper vid om- och nybyggnationer i anläggningen och stöd vid intern upplärning.

 

Kvalifikationer

Som medarbetare är du social, utåtriktad och trivs att arbeta i team i en produktionsmiljö. Du tar ansvar, initiativ och samarbetar för att säkerställa och förbättra en effektiv process. Du är nyfiken, lyhörd, tycker om att lära dig nya saker och jobba med hållbarhet och utveckling i fokus.

 

Du har:

• Gymnasieutbildning, gärna med industriell, teknisk eller naturvetenskaplig inriktning och B-körkort.

• Förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

• Förmåga att arbeta digitalt i Office och system

• Kan hantera basverktyg

 

Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom stål och metallindustri, av ABB:s styrsystem och med mekaniska färdigheter. Truck- och traverskort samt utbildning i att köra traktor eller grävmaskin är en fördel.

 

Ansök nu

Ansök nu med ditt CV och några få klick till och med 17 februari 2023. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som möjlighet till kompetensutveckling, många karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar.

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Mer information

Anrikningsverket tillhör Bolidenområdet tillsammans med fyra gruvor och spelar en central roll i att utvinna och producera metaller. Det finns flera produktionslinjer för anrikning av malmer från gruvorna och av slagg från smältverket. I verksamheten ingår även ytterområden med vattenhantering och dammar. Du kan läsa mer om Bolidenområdet här: Bolidenområdet - Boliden.

 

Vi välkomnar olikheter som kan komplettera arbetslaget och bidra till fortsatt utveckling. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig hit att hitta livskvalitet!

 

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Rickard Dahlström på 070-409 36 20.

 

Frågor angående din ansökan är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Partner, Terese Lindholm, 070 - 508 69 43.

 

Facklig information får du av IF Metall Boliden 0910-77 41 03 och Magnus Westerlund (IF Metall), 0910-70 57 99.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 17 februari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 20 januari

Kategorier : Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processoperatör