Boliden

Processingenjör, vikarie

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på bolidenområdet är idag ca 650 personer.

 


Arbetsuppgifter

Vi söker en Processingenjör till Anrikningsverket. Dina arbetsuppgifter kommer att omfattas av produktionsstöd och utvecklingsarbete. Du förväntas initiera och kunna driva frågor för att utveckla och optimera processer, metoder och arbetssätt i anrikningsverket.

 

I arbetet ingår uppföljning och redovisning av processresultat och kvalitet samt att stödja, utveckla och utbilda drifts- och laboratoriepersonal. Ytterligare arbetsuppgifter är deltagande i projekt av olika slag, kemikaliefrågor i anrikningsverket, produktionsplanering, produktionsredovisning och framtagande av instruktioner för processer och maskiner.

 

Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med start februari 2020 fram till årsskiftet 2021 med möjlighet till förlängning. Tjänsten är direkt underställd processchefen.

 


Utbildning/Erfarenhet

Du är Civilingenjör eller har annan likvärdig utbildning med inriktning mot mineralteknik, kemi eller fysik, gärna med erfarenhet av anrikningsverk eller processindustri.

 

Som person har du goda färdigheter i att kommunicera och samarbeta med andra människor och du har ett strukturerat arbetssätt. Initiativförmåga och viljan att engagera, inspirera och utveckla medarbetare på alla nivåer är mycket viktig.

 

Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig muntligt och skriftligt på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

 


Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Processchef Lisa Malm,0910-70 56 26. lisa.malm@boliden.com

 

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (SACO), 0910-70 57 59, Andreas Mårtensson (Unionen), 0910-77 42 39, Peter Markström (Ledarna), 0910-77 40 09.

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden och välkomnar alla sökande. Din ansökan med CV lämnar du via annonsens ansökningsikon. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

 

Vi vill ha in din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna hanteras löpande, dock senast den 2 januari 2020.


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 800 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 2 januari . Arbetsort : Boliden . Publicerat : 19 november

Kategorier : Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Processingenjör, vikarie