Boliden

Planeringschef Gräv & Borr

Arbetsuppgifter

I din roll ingår ansvar att leda, samordna och utveckla det mekaniska underhållets planering för att uppnå budgeterade tillgängligheter för gräv- och borrmaskiner. Du har personalansvar och budget­ansvar samt arbetar aktivt med att utveckla organisation och arbets­metoder genom att uppmuntra samarbete, delaktighet och kunskapsspridning. Som Planeringschef uppmuntrar du organisationen att arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete riskanalyser, skyddsronder etc och rollen innefattar samordningsansvar för de mer omfattande planerade underhållsarbetena för gräv- och borrmaskiner, s.k. ”Stor­­rep”. Förutom ledande uppgifter innefattar tjänsten även kontakter med leve­rantörer, entreprenörer och samverkan med övriga enheter. Du sitter med i sek­tionens ledningsgrupp. Befattningen är direkt underställd Sektionschef för Underhåll Gräv- & Borr­maskiner. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

 

Utbildning/Erfarenhet

Du har teknisk utbildning motsvarande gymnasienivå, kombinerad med god praktisk erfarenhet inom arbetsområdet. Vidare krävs några års erfarenhet av en ledande roll inom området underhåll och reparationer av utrustningar inom tung industri, samt grund­läggande datakunskaper. Erfarenhet av att arbeta i ett underhållssystem är meriterande och B-körkort är ett krav.

 

Personlighet

Som person är du positiv, prestigelös, öppen och har en engagerad attityd, samt har en mycket god kommunikativ förmåga. Arbetet kräver att du är resultat­orienterad, innehar en god social kompetens, samt utvecklad förmåga att samarbeta och kunna kommunicera ut resultat och erfarenheter till enskilda såväl till olika grupperingar. Det är även viktigt att du har egenskapen att arbeta ur ett helhetsperspektiv och innehar ett intresse och för­måga för att leda och utveckla människor.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av sektionschef Niklas Henriksson, tele nr 0970-72 92 94 eller niklas.henriksson@boliden.com

 

Facklig information

Simon Granström Ledarna tfn 0970-72 93 33, Anders Karlsson Unionen tfn 0970–72 92 69 och Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen på vår hemsida www.boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-Partner Joakim Davidsson på 0970-72 90 28 eller joakim.davidsson@boliden.com

 

Sök idag vi rekryterar löpande.

 

Sista ansökningsdag är 1 september 2022

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från rekryterings- och bemanningsföretag.

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 september . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 28 juli

Kategorier : Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planeringschef Gräv & Borr