Boliden

Planerare/Beredare Fasta Anläggningar

Arbetsuppgifter

Vi söker en planerare/beredare för avdelningen fasta anläggningar vid Renströmsgruvan. I tjänsten ingår att planera och förbereda underhållsinsatser, både mindre arbeten och underhållsstopp. Du förväntas bidra till avdelnings utveckling och arbetssätt genom ständiga förbättringar. I Renström samarbetar du med produktion och underhållsavdelningarna. I arbetet har du ofta kontakt med leverantörer av utrustning och entreprenörer.

 

 

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har en utbildning på minst gymnasienivå och god kunskap om maskinunderhåll. Meriterande är några års erfarenhet av verkstadsindustriarbete, arbetat som planerare/beredare och erfarenhet av underhållssystem. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi söker dig med personlig mognad. För att lyckas i rollen behöver du god struktur, kvalitetsmedvetenhet, serviceinriktning samt god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Ekenstedt, fredrik.ekenstedt@boliden.com

 

 

Facklig information

Facklig information lämnas av Holger Rilinger (Sveriges Ingenjörer), tfn 0910-70 57 59, Magnus Filipsson (Unionen), tfn 0910-77 33 29, Peter Markström (Ledarna), tfn 0910-77 40 09.

 

 

Välkommen till ett spännande jobb!

Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

 

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, Human Resources, tfn 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan senast den 13/8-2018.

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 13 augusti . Arbetsort : Renströmsgruvan

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare/Beredare Fasta Anläggningar