Boliden

Planerare till Gruvbygg Renströmsgruvan

Renström

Full time

JOB_008170

 

Vill du ha en spännande roll i vårt team och bidra till Renströmsgruvans utveckling?

Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Vi söker en Planerare/Tekniker till Renströmsgruvan. I rollen ingår att tillsammans med gruvplanering och arbetsledning planera och bereda arbetsordrar för mediaframdragning (ventilation, vatten), aktiviteter kring återfyllning och andra serviceåtgärder i gruvan.

 

I arbetsuppgifterna ingår även arbete under jord, där du inventerar och följer upp framdriften i gruvans produktionsområden. Att förstå gruvan värdeflöde och ha en helhetssyn är viktigt i den här rollen. Du deltar i metodutveckling och driver utveckling av vårt arbetssätt i underhållssystemet Maximo. Att utvärdera och följa upp utfört arbete som underlag till förbättringar är också en viktig del.

 

Vi vill ha dig i teamet

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du gillar att ta initiativ och hitta lösningar på problem och detta görs ofta i samarbete med andra. Du tycker om att ta nya kontakter och bygga samarbeten inom avdelningen, olika stödfunktioner och på Bolidens gruvområden. Teamwork är en central del i den här rollen.

 

Du kan uttrycka dig väl muntligt och skriftligt på svenska och engelska. Du har även körkort för bil.

 

Vi ser att du har en gymnasieutbildning inriktad mot teknik, underhåll eller bygg och anläggning vana av att jobba i underhållssystem, samt datavana, Office, CAD system.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med Söndag 10 december 2023.

Varje resa på Boliden är unik, hur kommer din se ut?

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar.

 

Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Nyfiken att veta mer

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta mig som rekryterande chef, Anders Waleij, 0910-705601, anders.waleij@boliden.com, jag uppskattar ditt intresse.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Renström . Publicerat : 10 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare till Gruvbygg Renströmsgruvan