Boliden

Planerare långtid El Gruv-El maskingruppen

Arbetsuppgifter

Som planerare el ansvarar Du tillsammans med Gruv-El maskingruppen för drift-, underhåll och långtidsplanering på Aitiks gruvmaskiner som idag består av tio stycken stora gruvmaskiner, fördelat på fem stycken grävmaskiner respektive fem stycken borrmaskiner, samt även en del andra utrustningar som t.ex. JPS system, kommunikationsapparater m.m.

Dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med övriga gruppen ansvara för drift-, underhåll och långtidsplanering på gruvmaskiner samt medverka i daglig planering och inventering av reservdelar beredning mm. Uppläggning av reservdelar och kontakt med leverantörer ingår också i dina arbetsuppgifter men även projekt kan ingå.

 

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker en elektriker med erfarenhet från gruvmaskiner. Är Du eltekniker eller elingenjör är det meriterande, men inget krav. Du ska ha god allmän datorvana och gärna erfarenhet av planering och underhållsutveckling. Det krävs goda kunskaper i teknisk engelska i såväl tal som i skrift. Tjänsten kräver körkortsbehörighet klass B. Vi söker dig med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person bör Du vara drivkraftig, serviceinriktad, noggrann och strukturerad. 

Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

 

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Sektionschef Bert-Ove Fjällström tfn 0970-72 91 92.

 

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Holger Rilinger SACO tfn 0910-70 57 59.

 

Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. 
Frågor angående din ansökan besvaras av HR-support Isabelle Endmyhr 0970-72 96 04

Sista ansökningsdatum är 30 augusti 2019.

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 30 augusti . Arbetsort : Gällivare . Publicerat : 25 juli

Kategorier : Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare långtid El Gruv-El maskingruppen