Boliden

Planerare Fasta Mek

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass. 

I Garpenberg arbetar cirka 450 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.


Arbetsuppgifter
Vi söker en planerare som utifrån goda kunskaper om mekaniskt underhåll ska arbeta med planering och koordinering av underhållsstopp på krossarna och uppfodringsanläggningen. Planeraren ansvarar även för att underhåll och besiktningar på att hissar genomförs. Arbetet som planerare innebär mycket kontakter med såväl kollegor, andra avdelningar som externa företag. Arbetet sker i underhållssystemet Maximo. Vid behov stöttar planeraren arbetsledaren på Fasta Mek.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetet är dagtid under jord.


Utbildning och Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med mekanisk eller teknisk inriktning. Meriterande är god kännedom av underhållsarbete inom industrin. Arbetet ställer krav på att du är bra på att kommunicera till såväl medarbetare som andra avdelningar och kan göra detta på ett tydligt och lugnt sätt. Vi söker någon som är och trygg i sig själv och kan förmedla en trygghet utåt även i stressiga situationer. Du bör också ha ett strukturerat arbetssätt, samtidigt som att du är flexibel och kan arbeta väl mellan avdelningar. 

Erfarenhet av att arbeta med något underhållssystem samt ABB 800xA är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi vet att mångfald är en framgångsfaktor och eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet, erfarenheter m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet genom hela organisationen. Från och med juni 2019 har vi i Garpenberg ett rökfritt industriområde.


Upplysningar
Har du frågor om ansökan Stefan Andersson, Tf. Sektionschef Underhåll Gruvan 0225–369 86. 


Facklig information
Facklig information får du av Sven-Eric Ericsson, Ledarna, tfn  0225-360 77, Jacob Wallén, Unionen, tfn 0225-362 62, Maria Lindvall, SACO, tfn 0225-369 85.


Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!


Ansökan
Du lämnar din ansökan med CV via annonsens ansökningsikon. Har du frågor om ansökan kontakta Rebecca Claesson, HR, 0225-369 54.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva.

Sista ansökningsdag är den 7 juli 2019. Vänta inte med din ansökan, intervjuer sker löpande och rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdag.Boliden producerar metaller som får det moderna samhället att fungera. Vår verksamhet präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle, och vi tillhör de bästa i branschen inom hållbar metallproduktion. Boliden har också en ledande position inom återvinning av förbrukad metall. Lång erfarenhet kombinerad med utveckling av bästa tillgängliga teknik gör att våra gruvor och smältverk är väl positionerade på en utmanande marknad. Boliden har 5 700 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Irland och en omsättning på 50 miljarder kronor.Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 7 juli . Arbetsort : Garpenberg . Publicerat : 11 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare Fasta Mek