Boliden

Planerare El-avdelningen med elanläggningsansvar

Kristineberg

Full time

JOB_005037

 

Vill du jobba i en teamorienterad organisation med mycket kompetens och framåtanda? Då vill vi veta mer om dig, ansök nu!

 

Arbetsuppgifter

Då vår gruva växer och nu ska genomföra en expansion mot en ny fyndighet så söker vi dig som vill och kan ta rollen som planerare och elanläggningsvarig i Kristinebergsgruvan.

 

I tjänsten ingår att:

• Planera, förbereda och stötta underhållsinsatser på elanläggningen, allt från mindre arbeten till större underhållsstopp.

• Elanläggningsansvar.

• Planering och genomförande av reinvesteringar.

• Säkerställa upprätthållandet av dokumentationen på elanläggningen

 

Du förväntas bidra till avdelningens utveckling och arbetssätt genom ett personligt driv och att jobba med ständiga förbättringar. Hos oss samarbetar du ofta nära tillsammans med både produktions- och underhållsavdelningarna. I arbetet har du ofta kontakt med leverantörer av utrustning samt entreprenörer.

 

Utbildning och kvalifikationer

Vi ser att du har en el utbildning på minst gymnasienivå och god kunskap gällande alla former av elinstallationer inom olika spänningsnivåer.

 

Meriterande är några års erfarenhet av el inom industri, arbete som planerare/beredare, erfarenhet av underhållsystem och allmän behörighet.

 

Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

 

För att lyckas i rollen behöver du god struktur, kvalitetsmedvetenhet, serviceinriktning samt god samarbetsförmåga. Vi erbjuder en självständig roll med omväxlande arbetsuppgifter i en väldigt teknikintensiv bransch tillsammans med ett glatt och sammansvetsat gäng.

 

Ansök nu

Varmt välkommen att ansöka med ditt CV och några få klick, till och med tisdag 6 juni 2023.

 

Vi erbjuder dig

Boliden är en etablerad arbetsgivare med kollektivavtal och tjänstepension. Vi erbjuder förmåner som flexibla arbetsvillkor, möjlighet till kompetensutveckling, många olika karriärvägar, frisk- och sjukvård. Jobba med oss ​​i en innovativ miljö med mycket kompetens och en företagskultur som kännetecknas av omsorg, mod och ansvar. Vi hjälper gärna till och välkomnar dig till oss!

 

Nyfiken veta mer?

Kontakta gärna mig som rekryterande chef, Erik Hedström, 0910-70 51 11, jag uppskattar att du hör av dig.

 

Facklig information får du av Ditte Möller Lasskogen, SACO, 0910-70 42 40, Andreas Mårtensson, Unionen, 070-541 83 93 eller Peter Markström, Ledarna, 0910-77 40 09.

 

Frågor angående din ansökan besvaras av Senior Talent Acquisition Partner Bertil Karlsson, 0910-77 32 78

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Kristineberg . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare El-avdelningen med elanläggningsansvar