Boliden

Planerare El

Arbetsuppgifter

Som  planerare kommer du att arbeta både med avhjälpande och förebyggande underhåll. Din uppgift är att stödja el-avdelningens organisation, kontrollera leveranstider, samplanera löpande arbeten och i samråd med underhållssamordnaren på anrikningsverket ta fram material, reservdelar samt dokumentation inför planerade underhållsstopp. Tillsammans med medarbetare arbetar du med förbättrings, effektiviseringsarbete samt arbetsmiljöförbättringar. I dina arbetsuppgifter ingår även kostnadsberäkning, beredning och beställning av arbeten både internt och externt.  

Aitiks process håller en mycket hög automationsgrad och är uppbyggd med modern teknik som bidrar till stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. En viss del av planeringsarbetet sker i nära samarbete med våra leverantörer både Svenska och utländska. Arbetet är förlagt till dagtid.

Utbildning/Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med el-inriktning eller motsvarande och välmeriterad erfarenhet från arbetsområdet. Kunskap om frekvensomriktare, intelligenta ställverk, processinstrument, processtyrsystemet ABB 800xA samt erfarenheter av hög och mellanspänning är meriterande. Kunskap och erfarenhet av underhållssystemet Maximo är ytterligare en merit. Arbetet förutsätter goda kunskaper i engelska. Som person är du säkerhetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Vi ser också att du kan arbeta självständigt, vara flexibel och resultatorienterad. B-körkort är ett krav. 

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av avdelningschef Mikael Burck 0970-72 90 91.

Facklig information

Anders Johansson Ledarna tfn 0970-72 95 63, Anders Karlsson Unionen tfn 0970-72 92 69, Peter Karlsson SACO tfn 0970-72 93 71.

Ansökan

Frågor angående din ansökan besvaras av HR-generalist Kerstin Bergdahl 0970-72 96 70 eller Anna Nåman 0970-72 90 28. 

Sista ansökningsdatum är 29 juli 2018. 

Kontakt från rekryterings- och bemannningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt då vi sköter rekryteringen själva. 

 

 Ansök nu


 

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Aitikgruvan

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Boliden

Alla jobb hos Boliden

Liknande jobb Planerare El